Alltid fri frakt över 200kr - Bra priser - Snabba leveranser
 
Alltid fri frakt över 200kr - Bra priser - Snabba leveranser

ghd Platinum Black Zoom

Sale

ghd Platinum Black

1873.75 kr

Ordinarie pris 2399 kr

Beskrivning

 

ghd PlatinumT - en innovativ styler utan kompromisser! Med sin förbättrade design, tri-zoneT-teknologi och unik patenterad "wishbone"-upphängning är denna innovativa styler ett måste för dig som ofta plattar håret, som har en hektisk livsstil eller helt enkelt vill kunna göra vackra lockar enkelt och smidigt.


ghd PlatinumT är en innovativ styler som använder "safer-for-hair-heat" vilket ger ett perfekt rakt hår med en dragning. Den patenterade tri-zoneT-teknologin gör det enkelt att snabbt och enkelt locka eller platta håret utan att kompromissa med hårets välbefinnande i jämförelse med obehandlat hår.


Forskare på ghds Research & Development Center har identifierat den optimala temperaturen för styling av hår, 185ḞC. Tack vare tri-zoneT-teknologi erbjuder ghd PlatinumT en konstant, optimal temperatur på 185ḞC - du behöver alltså inte använda en högre temperatur för att uppnå det resultat du önskar. Tri-zoneT-teknologin reducerar även risken för slitage samtidigt som håret får en skinande, glansfull look.


Den patenterade tri-zoneT-teknologin använder sig av 6 snabbtänkande sensorer, 3 i varje platta, för att din styler ska hålla en konstant, optimal temperatur. Dessa sensorer hjälper till att upprätthålla den ideala temperaturen genom hela stylingen så att ditt hår inte blir utsatt för plötsliga temperatursvängar. Med "safer-for-hair-heat" är denna styler även skonsammare mot ditt hår, och reducerar risken för att hårfärg bleknar.


Att styla håret ska vara en lekfull stund, där endast din fantasi ska kunna sätta gränser - det blir det med ghd PlatinumT! Den unika, patenterade "wishbone"-upphängningen gör att plattorna hela tiden är i linje med varandra så att ditt hår håller sig på plats under hal stylingen. ghd PlatinumT är den optimala stylern - både för dig som älskar att styla ditt hår, för dig med en hektisk livstil och även för frisörer!


Med en elegant, ergonomisk och lätt design är denna styler lätt att hålla i och gör att du behöver anstränga dig mindre när du stylar ditt hår, oavsett om du lockar eller plattar. Den värmeresistenta skyddskåpan skyddar mot värme på underlaget efter styling och gör så att du under styling enkelt kan hålla på utsidan av toppen.  • Patenterad tri-zoneT-teknologi.

  • "Safer-for-hair-heat"

  • 6 snabbtänkande sensorer.

  • Innovativ & ergonomisk design.

  • Passar alla hårtyper.

  • Sleep Mode-funktion - stylern stängs automatiskt av om den inte används under 30 minuter.

  • "Wishbone"-upphängning gör att plattorna är i linje med varandra under hela stylingen.

Produktnummer: g10093